Over MasterChef Australia

Over MasterChef Australia

Iedereen is er sinds de start van de televisie serie al gek op: MasterChef Australia.

Zo\’n 15 jaar geleden begon het als een kookwedstrijd op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om te bekijken. Waarom is de show zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig. De gerechten zijn heerlijk.

Heb jij ook weleens een uitzending gemist? Het is soms erg naar om een aflevering te moeten missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia het Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kunt terugkijken.

MasterChef Australia is een van de favorieten van de MasterChefs. MasterChef Australia is favoriet. Ook in Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor dehoge mate van populairiteit van de show is dat het in de Australische versie van de serie erg relaxt toegaat. In series uit andere landen zijn diegene die het presenteren nogal eens onredelijk en onnodig irritant, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Het is veel relaxter. Veel leuker om naar te kijken.

Er is inmiddels een eigen website toegewijd aan MasterChef Australia. Hier staan details te vinden over de kandidaten, de presentatoren en ook informatie over de recepten van MasterChef.

MasterChef Australia loopt al enige tijd – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 is al aangekondigd. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten van Down Under. MasterChef – We love it! En jij? Ben je ook gek op de televisieserie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *