Tips om je huid te bleken, ook voor oksels, gezicht

Het bleken van de huid is iets waar u misschien al een hele lange tijd over na heeft gedacht. Huid bleek producten geven de uitkomst

Veel mensen willen de donkere plekken in hun gezicht ende donkere kringen onder hun oksels weghalen. Vooral mensen op oudere leeftijd en met een donkere huid krijgen hier enorm veel last van. Daarom leek het ons op zijn plaats om u hiervoor een aantal tips te geven.

Tip 1: Gebruik zonnebrandcrème voor een lichtere huid
Als u uw huid lichter wilt houden, gebruik dan het hele jaar door zonnebrandcrème. Ja, ook in de winter is er UV straling, die ervoor zorgt dat uw huid donkerder van kleur wordt. Uiteraard komt in de winter alleen uw gezicht met deze straling in aanraking, dus hoeft u alleen uw gezicht in te smeren. Zo zullen de al aanwezige donkere plekken niet nog meer verkleuren.

Tip 2: Een lichtere huid door te scrubben
Als u van die donkere plekken af wilt komen die onder uw oksels, op uw gezicht of waar dan ook aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid tot scrubben. Een keer per week uw gehele lichaam en gezicht scrubben is al voldoende. Niet alleen haalt u de donkere plekken op uw gezicht en onder uw oksels en de rest van uw lichaam weg, maar ook verwijdert u op deze manier alle dode huidcellen, zodat de nieuwe daarvoor in de plaats kunnen komen.  Let wel, scrub niet te hard om geïrriteerde huid te voorkomen.

Tip 3: Gebruik Skinlight crème voor de donkere plekken
De best werkende optie is het gebruiken van Skinlight crème om uw huid lichter te maken. Het is een geheel natuurlijk product en zal de donkere plekken onder uw oksels en op uw gezicht binnen een aantal weken al lichter maken. Daarna is het een kwestie van bijhouden om uw huid egaal en sterk te houden.

Huid bleken creme kopen kan online via de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *