Welke jurk draagt Maxima vandaag?

Welke jurk draagt Maxima vandaag?

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Bij een evenement als Koningsdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: wat heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de kleding van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

De jurk van Maxima was het gesprek van de dag op de trouwdag van het koningsechtpaar, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar trouwjurk was speciaal ontworpen door het modehuis Valentino – en stond haar prachtig. De trouwjurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de trouwjurk was indrukwekkend.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd koningin, en de jurken waren dan ook met recht koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau.

Maxima moet er altijd top uitzien, bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bijzondere dag, zoals Koningsdag, of het een doodgewone dag is, de outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Oog voor stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de modekeuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar mode te volgen. Elke keer is de jurk van Maxima gelijk al beroemd. We kijken met spanning uit naar het volgende gebeurtenis waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *